Начало - Вили Гълъбова
Автори в Дивино

Вили Гълъбова е винен експерт с международен опит и признание, един от учредителите на Българска Винена Академия. Тя е първата българка, обучавана в най-престижната образователна институция за вино в света - Institute of Masters of Wine и е първият, все още единствен, български международен винен съдия в International Wine and Spirit Competition, UK. В досегашната си практика има проведени над 300 тренинга. Вили е част от постоянния дегустационен панел на сайта Divino; дегустирала е за сп. „Бакхус” и участва в месечните дегустации към Националния институт за изследване на вино и спиртни напитки „Винен индекс”. 

Калабрия през сърцето и вкуса

Запознайте се с красивата и считана за бедна Калабрия през очите, сърцето и вкуса на нашия уважаван автор, винения експерт Вили Гълъбова. 

На разходка из Южна Моравия

Моравия е най-южната част на Чехия, приказно красива и безкрайно разнообразна. Вили Гълъбова разказва за пътуването си там.

Hi Tech и вино

Създадено е високотехнологично устройство и телефонна апликация (Divine), за проследяване в реално време на температурата на съхранение на всяка бутилка вино.

Разходка из винена немска Швейцария

Макар и да не е най-представителният за Швейцария, най-северният винен район в немски говорещата зона на страната обхваща 16 кантона

Швейцария: виното на ледниците

Как изглежда винена Швейцария?

Национален конкурс за вино розе Златен киликс 2019

На 1 и 2 юни 2019 за 9-и пореден път Казанлък стана българската столица на розовите вина.

Виа Винера, от страст към виното

В живота може да има и по-важни неща от виното, но не и за нас! Такова е мотото на хората от Via Vinera Karabunar Estate.

Шардонето се завръща

Шардонето се завръща победоносно на световната и на българската винена сцена - в цялата си многоликост и стилово разнообразие, както разказва и доказва Вили Гълъбова.

Uva Nestum Wine&SPA

Кавказки винени приказки